En toen kwam jij

9200000051581451

Auteur: Tom de Cock
ISBN: 9023497481

Een tipt van een van onze bezoekers: “Ik heb vorige week het boek “En toen kwam jij” van Tom de Cock gekocht en in 1 middag uitgelezen. Humoristisch en vlot geschreven boek over twee getrouwde vaders die een 5-jarig adoptieproces doorlopen.”

Tekst: Bol.com

Een kind adopteren zonder de traditionele moeder in het plaatje, het blijft een ontdekking. Dat is precies waar Tom De Cock mee te maken kreeg toen de kinderwens van hem en zijn man steeds groter werd. Ze maakten kennis met de adoptieprocedure en alles wat erbij komt kijken.
Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht.
En toen kwam jij is een unieke inkijk in het verhaal van twee doorsnee adoptiepapa’s, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen. Met eerlijke bedenkingen, nuttige facts and figures waar het moet, en een stevige lach op iedere pagina.

Bestellen

Bestellen kan via Bol.com

En toen kwam jij
Schuiven naar boven