Contact

Algemene vragen – info@meerdangewenst.nl
Activiteiten – klik hier voor meer informatie
Oproepjes en reacties – oproep@meerdangewenst.nl
Contact met (wens)ouders – ervaring@meerdangewenst.nl
Woordvoering – voorzitter@meerdangewenst.nl en sara@meerdangewenst.nl
Mediaverzoeken en interview-aanvragen – sara@meerdangewenst.nl / 06-41004566
Onderzoeken – onderzoek@meerdangewenst.nl

Bestuur

Voorzitter

Remco is voorzitter en onderhoudt o.a. contact met de Nederlandse politiek om de doelen van regenbooggezinnen te verwezenlijken. Samen met zijn man heeft hij twee kinderen.

voorzitter@meerdangewenst.nl

Secretaris

Frans is secretaris. Samen met zijn man heeft hij bij een lesbisch moederstel twee kinderen van 32 en 27 jaar.

secretaris@meerdangewenst.nl

Algemene bestuursleden

Sara

Sara is verantwoordelijk voor de externe-contacten, de contacten met media en is woordvoerder van de stichting. Zij heeft samen met een homostel twee kinderen in co-ouderschap.

Sjors

Sjors Veenendaal is sinds 2018 algemeen bestuurslid van stichting Meer dan Gewent en o.a. verantwoordelijk voor de vrijwilligers. Hij heeft samen met zijn vriend een zoon (2018) en een dochter (2022) dankzij de hulp van Nederlands draagmoederschap.

Hidde

Hidde is verantwoordelijk voor de communicatie. Samen met zijn vriend heeft hij een zoon in co-ouderschap met een vriendin.

In 2021 kreeg Arnoud, samen met zijn man, een tweeling met hulp van een Amerikaanse draagmoeder. Sinds 2023 is hij algemeen bestuurslid.

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers en krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Meer dan Gewenst is een ANBI en heeft geen personeel in dienst.

Schuiven naar boven