Oproepjes

Fijn dat je een oproep wilt plaatsen!

Veel mannen en vrouwen hebben hiermee hun kinderwens kunnen realiseren via Meer dan Gewenst. In de rubriek Oproepjes vind je alles wat je moet en wilt weten over het vinden en plaatsen van, of reageren op oproepjes op onze website.

Oproepen van wensouders

Lees voordat je zelf een oproepje indient eerst goed onze spelregels voor het plaatsen van een oproepje!

Meer dan Gewenst screent oproepen voor zover mogelijk. Als je reageert op een advertentie blijft dat je eigen verantwoordelijkheid. Wij hebben ook geen verantwoording voor reacties op geplaatste oproepen. Het is van groot belang dat je als wensouder vooraf goed overlegt wat je van elkaar verwacht. Neem voldoende tijd om elkaar goed te leren kennen en leg zaken weloverwogen vast in een donorcontract of co-ouderschap-overeenkomst bij een ervaren familierecht advocaat.
Naar het overzicht van oproepen van wensouders.

Oproepen van media

Oproepen zijn voor media gratis
Media kunnen gratis oproepen op onze website plaatsen. Neem hiervoor contact op met Sara Coster. Oproepen van media laten we maximaal 3 maanden staan, tenzij anders overeengekomen.

Meld je aan om eens geïnterviewd te worden!
We krijgen regelmatig verzoeken van de media. Sta je ervoor open om een interview te geven? Meld je dan hiervoor online via ons vrijwilligersformulier. Daar kan je je ‘situatie’ in een paar zinnen nader toelichten. Als er dan een verzoek is dat geschikt is voor jouw situatie dan mailen we je het verzoek, en  kun je dan besluiten of het iets voor je is of niet. Alle situaties zijn welkom, gezinnen, maar ook als je nog zoekende bent (wensouder) of als je als kind je verhaal zou willen vertellen hoe het is om in een regenbooggezin op te groeien.

Op dit moment hebben we de volgende specifieke vragen van de media:

  Oproepen voor onderzoek

  Oproepen voor onderzoek zijn gratis
  Onderzoekers kunnen gratis oproepen op onze website plaatsen. Neem hiervoor contact op via onderzoek@meerdangewenst.nl. Oproepen voor onderzoek laten we staan zo lang als nodig is.

  Op dit moment hebben we de volgende specifieke vragen voor onderzoeken:

   Schuiven naar boven