Word familie

Onze grote regenboogfamilie kan altijd uitbreiding gebruiken. Meer dan Gewenst werkt volledig met vrijwilligers. Onze inkomsten bestaan uit donaties en de opbrengsten uit onze activiteiten. Je kunt ons werk steunen door ook vrijwilliger of donateur te worden! Dat kan op verschillende manieren. Als je onze activiteiten bezoekt, geldt de betaling die je daarvoor doet als gift.

Vrijwilliger worden
Meer dan Gewenst kan niet zonder actieve en incidentele vrijwilligers. De bestuursleden zijn vrijwilligers, maar we hebben ook actieve vrijwilligers die activiteiten mee helpen organiseren en vrijwilligers die op onze bijeenkomsten hun verhaal vertellen. Ook worden we regelmatig benaderd door de media en zoeken we zelf vaak de publiciteit op. Dit helpt de publieke opinie over roze ouderschap! Lees over de mogelijkheden en meld je aan!

Fiscaal vriendelijk schenken
Je kunt ook los van de activiteiten doneren, door een donatie te doen. Omdat wij ANBI zijn kun je een eenmalige fiscaal vriendelijke gift doen. Voor vragen neem contact met op met onze penningmeester Timo.

Word donateur

Als je periodiek aan een ANBI-stichting schenkt, levert dat belastingvoordeel op. Hiervoor moet je wel een schenkingsovereenkomst aangaan met de Stichting. Maar het gaat niet alleen om ijskoude harde pegels. Als je donateur wordt, toon je hart voor het mooie werk van Meer dan Gewenst. Je bent Meer Dan Donateur: je treedt toe tot de gelederen van onze regenboogfamilie.

Mogelijkheden:
Verre neef/nicht: jaarlijks 24,- (dus per maand 2,-)
Suikeroom/tante: jaarlijks 48,- (dus per maand 4,-)
Lievelingsopa/oma: jaarlijks 96,- (dus per maand 8,-)
Matriarch/patriarch: jaarlijks 192,- (dus per maand 16,-)

Ik wil familie van Meer dan Gewenst worden!

Schenken als bedrijf of instelling
Ook bedrijven of instellingen die affiniteit hebben met onze doelgroep kunnen donateur worden. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden! Stuur voor vragen of meer informatie een mail naar onze penningmeester Timo.

Vragen?
Wil je meer informatie over donateur worden? Mail ons!

Schuiven naar boven