Theaterfestival regenbooggezinnen

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theaterfestival regenbooggezinnen

Datum & tijd: 1 september, 13:00 - 16:15 uur

Op zondag 1 september organiseren we een theaterfestival voor regenbooggezinnen in Den Bosch. Een dag van beleven, creëren, inspireren voor het hele gezin en een uitgelezen kans om andere regenbooggezinnen te ontmoeten. Er zal een plenair programma zijn. Daarna kunnen de deelnemers kiezen welke activiteiten ze willen bijwonen. Na afloop is er een borrel.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

Op het programma staan een theaterworkshop, een kruipparcours voor de aller kleinste, schminken, een kinderdisco en een modeshow. Ook is er een creatieve tafel om te kleuren, knippen, plakken en vooral creëren. De deelnemers gaan op een doorschilder schilderij hun eigen gezinssituatie(s) schilderen. Zo ontstaat er een regenboogstad.

Cabaretier Sjamke de Voogd komt voor ons optreden. Sjamke staat al 22 jaar met haar zus Nellerike in de Nederlandse theaters als Zusje Voogd en sinds 2008 als VET kindercabaret. Verder gaan geven we kinderen een podium in de praatjesmakers om te vertellen over hun regenbooggezinnen.

Hier wil je toch bij zijn?! Koop vandaag nog je kaartje.

Kosten en aanmelden
Deelname kost € 7,50 per persoon (plus 1,- euro reserveringskosten per bestelling). Kinderen mogen voor 5 euro naar binnen. Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst. Koop hier je ticket.

Tijden
De zaal is open om 13:30
Start programma: 14:00
Einde programma 16:15, daarna borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Den Bosch. De precieze locatie wordt bekend gemaakt aan de deelnemers. Deze is goed bereikbaar met het OV. De locatie staat vermeld op je ticket! We verkopen drankjes, rompers en boeken.

Let op; deze bijeenkomst is in het Nederlands (this meeting is in Dutch)

Theaterfestival regenbooggezinnen

Details

Date:
1 september
Time:
13:00 - 16:15
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven