Pride Regenboogfamilies Festival

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pride Regenboogfamilies Festival

Datum & tijd: 2 augustus, 13:00 - 19:00 uur

Zin in een bruisende familiedag op stadsstrand IJburg? Kom dan op vrijdag 2 augustus vooral langs! Gemeente Amsterdam en stichting Meer dan Gewenst organiseren namelijk het Pride Regenboogfamilies Festival. Een dag boordevol gave activiteiten voor jong en oud.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):
Wat kan je verwachten? Het is een stralende middag op IJburg wanneer de families arriveren, klaar voor een onvergetelijk avontuur aan de waterkant. De lucht is helderblauw, de zon schijnt fel en de geur van zilt water vult de lucht. Jullie worden begroet door een bruisende energie terwijl je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten.

Je begint bijvoorbeeld met het verkennen van de wereld van watersporten. Terwijl de kinderen zich vermaken met het bouwen van zandkastelen op het strand bij Vrijland of het volgen van een gave creatieve workshop, ga jij lekker suppen. Met de wind in je haren en de glinsterende golven onder je, ervaar je de pure sensatie van het varen op de wind. Na een verfrissende duik in het water en een lekker hapje bij één van de foodplekken op het strand gaan jullie verder met het verkennen van creatieve activiteiten. Terwijl de jongere kinderen zich vermaken met de kindervoorstelling Schaap is Anders, maken de oudere kinderen zelf smoothies door te fietsen om energie op te wekken. De dag wordt nog verder verrijkt met verschillende sport – en spelactiviteiten en een gave voorstelling van Yora Rienstra. Ter afsluiting van deze dag verzamelen jullie je voor een gezellige borrel met een live jamsessie.

Meer weten over het programma? Binnenkort linken we hier naar de website van Gemeente Amsterdam.

Kosten en aanmelden
Deelname is gratis, maar een bijdrage voor stichting Meer dan Gewenst stellen we op prijs. Dankzij jouw donatie kunnen we meer activiteiten organiseren voor wens- en regenboogouders. Doneer hier. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

Tijden
Het terrein is open: 13:00 – 20:00 uur
Start programma: 13.00 uur
Einde programma 19.00 uur

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam op strand IJburg. Het strand is goed bereikbaar met het OV. De routebeschrijving en mogelijkheden op te parkeren volgen binnenkort.

Pride Regenboogfamilies Festival

Details

Date:
2 augustus
Time:
13:00 - 19:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven