En nu komt alles goed

9200000051833393Auteur: Nina de la Croix
ISBN: 9000347645

En nog een tip van een bezoeker: “Twee dagen geleden heb ik het boek  “En nu komt alles goed” van Nina de la Croix besteld. Na een paar pagina’s al te hebben gelezen denk ik dat dit boek ook niet onthouden mag worden van alle wensvaders en moeders in Nederland. ;-)”

Tekst: Bol.com

Alles is maakbaar in het leven, of toch niet…?

Het dappere, ontwapende en humoristische verhaal van cabaretière, actrice en schrijfster Nina de la Croix over haar keuze om een kindje te krijgen met twee homo’s, de gebeurtenissen tijdens die zwangerschap en de ervaringen na de geboorte.

Ze vertelt een verhaal waarin liefde en angst elkaar afwisselen en schrijft met humor, die de gebeurtenissen pijnlijk helder aan je openbaart. Het verhaal, gebaseerd op haar eigen leven, sluit perfect aan bij de keuzen die jonge vrouwen in deze tijd kunnen maken.

Nina de la Croix (1981) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze woont in Amsterdam en is moeder van Ko. De vaders van Ko zijn acteurs Rick Paul van Mulligen en René van Bakel. Nina schreef wekelijks een column op Lindanieuws.nl, die door tienduizenden mensen werd gelezen. In 2012 deed ze mee aan het Net5 programma Samen Single en in 2016 zal ze een voorstelling maken over ditzelfde verhaal. Als je moest kiezen is haar debuut.

Bestellen

Bestellen kan via Bol.com

En nu komt alles goed
Schuiven naar boven