Speeddate co-ouderschap Amsterdam

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddate co-ouderschap Amsterdam

Datum & tijd: 29 juni 2023, 19:30 - 22:30 uur

Op donderdagavond 29 juni 2023 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen in en rond Amsterdam. Heb je een kinderwens? Overweeg je co-ouderschap en wil je in gesprek komen met andere wensouders? Kom dan naar deze speeddate! Je voert op die avond 8 tot 10 gesprekken van 8 minuten met andere wensouders. In pauzes en tijdens de borrel kun je ook nog contact leggen met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.
Ook als je nog oriënterend bent maar wel co-ouderschap overweegt, dan ben je welkom. Het voeren van gesprekken met mede-wensouders kan je goed helpen op je pad.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Ticketverkoop is gesloten
De ticketverkoop is inmiddels gesloten. Mocht je nog mee willen doen, mail ons dan, dan kijken we of er nog plaats is. (zet je mobiele nummer in de mail!)

Tijden
19:30 – 22:15 uur
(inloop vanaf 19:00 uur en na afloop een borrel tot 23:00 uur)

Tips
– Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
– Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door.

Speeddate co-ouderschap Amsterdam

Details

Date:
29 juni 2023
Time:
19:30 - 22:30
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Organisator

Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven