Activiteiten andere organisaties

Op deze pagina vind je informatie over activiteiten omtrent regenboogouderschap. Dit zijn de activiteiten die niet door Meer dan Gewenst worden georganiseerd maar door andere partijen.

Let op: Meer dan Gewenst is niet verantwoordelijk voor de inhoud en organisatie van de evenementen van andere partijen – daar zijn geen rechten aan te ontlenen.


28 t/m 30 April 2023 – Men Having Babies congres – Berlijn – https://menhavingbabies.org/

Zondag 7 mei 2023 – Informatiebijeenkomst draagmoederschap 7 mei – Stichting Zwanger voor een Ander – De Nederlandse Stichting voor Draagmoederschap

Zondag 11 juni 2023 – Zomerpicknick  Stichting Zwanger voor een Ander – De Nederlandse Stichting voor Draagmoederschap

Dinsdag 13 juni 2023 – Verdiepingssessie donorconceptie door o.a. counselors Sara Coster en Sjors Veenendaal en familierechtadvocaat Jo-An van der Tol,  19:30-21:30 – https://www.saracoster.nl/?page_id=1569

Zaterdag 24 juni 2023 – Financieel en juridische gevolgen van de Amerikaanse nationaliteit van kinderen geboren uit draagmoederschap

Wanneer je kinderen in de USA zijn geboren via draagmoederschap, hebben ze automatisch de Amerikaanse nationaliteit. Dat kan jou en je kinderen grote problemen opleveren. Bijvoorbeeld met jullie Nederlandse bank, belastingaangiftes, erfrecht en soms je reizen naar de USA.
Zo werden de rekeningen van onze kinderen opeens geblokkeerd toen ze 18 werden en konden ze dus geen ziektekostenverzekering afsluiten en geen studentenbeurs ontvangen.

Graag nodig ik jullie uit voor de bijeenkomst op zaterdag 24 juni vanaf 14:00 uur, over de financiële en juridische gevolgen van de Amerikaanse nationaliteit van jullie kinderen. Onze sprekers zijn Daan Durlacher en Linda Nabelis van Americans Overseas, de organisatie van ervaringsdeskundige Nederlanders die soms ‘per ongeluk’ ook de Amerikaanse nationaliteit hebben. We verwachten ongeveer 20- 30 mensen. Er is genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen.

Na afloop (rond 16 uur) gaan we borrelen.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar info@stichtingwensouders.nl

10 t/m 12 November 2023 – Men Having Babies congres – Brussel – https://menhavingbabies.org/

______________________________________________
(Stuur je regenboog-ouderschap-activiteiten naar activiteiten@meerdangewenst.nl, dan kijken we of we ze hier kunnen plaatsen)

Schuiven naar boven