Meet the pink parents borrel

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet the pink parents borrel

Datum & tijd: 24 juni 2023, 16:30 uur

Vind je het leuk om in contact komen met andere regenbooggezinnen en ervaringen uit te wisselen of gewoon te kletsen onder het genot van een drankje? Kom dan op zaterdag 24 juni om 16:30 naar de Meet the pink parents borrel in Theatercafé de Richel (Nes 71 in Amsterdam). Save the date en reserveer snel een plek op de gastenlijst door te mailen naar community@meerdangewenst.nl. Heb je ideeën of wensen voor de nieuwe reeks meet the pink parents en kinderactiviteiten van Meer dan Gewenst? Stuur een mail of vertel het ons tijdens de borrel. Hopelijk zien we elkaar daar!

Meet the pink parents borrel

Details

Date:
24 juni 2023
Time:
16:30
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Organisator

Meer dan Gewenst

Locatie

Theatercafé De Richel
Nes 71, Amsterdam
+ Google Maps
Schuiven naar boven