Roze Zaterdag Goes

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roze Zaterdag Goes

Datum & tijd: 17 juni 2023 uur
Roze Zaterdag is een jaarlijks terugkerend feest van homo’s en hetero’s, transgenders en seksuele minderheden, waarbij acceptatie en tolerantie centraal staan. Deze dag is Meer dan Gewenst aanwezig in Goes met een informatiestand op de infomarkt.

Op zaterdag 17 juni 2023 staat Goes in het teken van Roze Zaterdag. Een dag die de verschillen en overeenkomsten viert. Een dag met muzikanten, slingers, dansers en een feest… Een feestelijke dag voor iedereen. Een dag voor geloof, verwondering en ongeloof. Een dag die een positieve impuls geeft aan de bewustwording én acceptatie van seksuele en genderdiversiteit. En een dag die in bittere ernst aandacht vraagt voor het geweld tegen de LHBTI+-gemeenschap. Hier lees je over de voorbereidingen op deze bijzondere dag. Welkom in Goes!

Infomarkt
De informatiemarkt is de hele middag. Op de markt presenteren tal van gayfriendly bedrijven en organisaties zich, zoals COC en  Er zijn dj’s, live muziek en artiesten.

Tussen alle LHBTI-organisaties zal ook Stichting Meer dan Gewenst een kraam hebben, waar je terecht kunt voor informatie, leuke gadgets, rompertjes of een gesprek met een van onze vrijwilligers. Zodra duidelijk is waar we precies staan, zullen we dat hier vermelden.

We hopen je tijdens de Roze Zaterdag op onze informatiekraam te mogen verwelkomen!

Roze Zaterdag Goes

Details

Date:
17 juni 2023
Event Tags:
Website:
https://www.goesisgoes.nl/rozezaterdaggoes

Locatie

Goes
Schuiven naar boven