Pride Park – Zaterdag 29 juli 2023

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

Pride Park – Zaterdag 29 juli 2023

Datum & tijd: 29 juli, 11:00 - 19:00 uur

Het is inmiddels een traditie geworden, de aftrap van de Pride in het Vondelpark in Amsterdam! We vieren vrijheid en waar kan dit beter dan in het park van de liefde? Er zijn volop activiteiten zoals de Rainbow Market.

Pride Park 2023

Tussen alle LHBTI-organisaties zal ook Stichting Meer dan Gewenst een kraam hebben op de Rainbow Market, waar je terecht kunt voor informatie, leuke gadgets, rompertjes of een gesprek met een van onze vrijwilligers.

Hou de website van Pride Amsterdam in de gaten.

We hopen je te ontmoeten in het Vondelpark op zaterdag 29 juli 2023!

 

Een impressie van een vorige editie zie je in onderstaand filmpje.

Pride Park – Zaterdag 29 juli 2023

Details

Date:
29 juli
Time:
11:00 - 19:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven