Wensouderborrel op vrijdag 23 januari 2015 om kennis te maken met mede-wensouders

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wensouderborrel op vrijdag 23 januari 2015 om kennis te maken met mede-wensouders

Datum & tijd: 23 januari 2015, 20:00 - 23:00 uur

Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar persoon om die wens samen mee te vervullen? Op vrijdagavond 23 januari organiseren we een borrel waar wensouders andere wensouders kunnen ontmoeten. Homo, lesbisch, bi of single. Uit het hele land. Het is geen speeddate -je zit niet gepland volgens een schema aan een tafeltje. Maar d.m.v. stickers kun je zien uit welke plaats andere wensouders komen en kun je zelf gesprekken met elkaar aanknopen.

Voor als je je mede-wensouder liever live dan via een oproep ontmoet, of als je je prettiger voelt bij een informele borrel dan op een speeddate, of als je niet wilt wachten tot de volgende speeddate op 27 maart, of als je het fijn vindt om een avond ondergedompeld te zijn in een zaal vol wensouders, of… kom de 23ste januari borrelen!

Programma
Er komen geen sprekers, het is puur een borrel om kennis te maken met andere wensouders. Dit om tussen de twee speeddates in nog een moment te creëren waarop mensen elkaar kunnen ontmoeten / leren kennen. Er zijn bestuursleden en vrijwilligers aanwezig om je eventuele vragen te beantwoorden en je op weg te helpen. We kunnen uiteraard niet garanderen of er wensouders uit jouw regio komen en hoeveel, en of ze dezelfde gezinsconstructie prefereren.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam. Na je aanmelding en betaling ontvang je de precieze locatie per e-mail.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 8,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten). Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst.

Tickets op dit moment alleen nog te koop aan de zaal, voor 15 euro. Locatie is Huize Lydia, Roelof Hartplein 2a, Amsterdam.

Tijden
20:00 – 23:00 uur

Tip
Je kunt om een geschikte mede-wensouder te vinden ook een oproep op onze website plaatsen, of je opgeven voor de speeddate van 27 maart 2015.

Wensouderborrel op vrijdag 23 januari 2015 om kennis te maken met mede-wensouders

Details

Date:
23 januari 2015
Time:
20:00 - 23:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Amsterdam, speeltuin Amstelpark
> Amsterdam
Schuiven naar boven