Speeddate voor co-ouderschap of donor

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddate voor co-ouderschap of donor

Datum & tijd: 7 november 2014, 10:00 - 17:00 uur

Op vrijdagavond 7 november organiseren we weer een speeddate. Ben je op zoek naar een co-ouder of een donor, of wil je donor zijn? Kom dan naar de speeddate.
Voor co-ouderschap focussen we op Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en voor het eerst proberen we ook een Brabantse groep op te starten.
Voor de donor-constructie kan je je uit het hele land opgeven.
Je voert op die avond 5 tot 10 gesprekken met andere wensouders.

“Speed” staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je elkaar pas leren kennen en heel “slow” verder om de juiste keuze te kunnen maken.

Klik hier om je ticket(s) te boeken. Lees de informatie op de bestelsite goed.
Als de groep van jouw keuze uitverkocht is, mail ons dan, dan zetten we je naam op een lijst. Je krijgt dan een mail als er weer kaarten beschikbaar komen.
Ook voor andere vragen mail je: speeddate@meerdangewenst.nl

Speeddate voor co-ouderschap of donor

Details

Date:
7 november 2014
Time:
10:00 - 17:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven