Speeddate & Pink Parents Borrel | Brabant/Gelderland

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddate & Pink Parents Borrel | Brabant/Gelderland

Datum & tijd: 22 september 2023, 20:00 - 23:00 uur

Op vrijdagavond  22 september 2023 organiseren we een combinatie van een borrel voor regenboog ouders en wensouders en een speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen!

De regenboogouder en wensouderborrel (Meet The Pink Parents) is voor regenboog ouders en wensouders uit het hele land (wel met nadruk op provincies Noord-Brabant, Gelderland en daaromheen). De speeddate is voor wensouders die uit Noord-Brabant en Gelderland (of directe omgeving) komen. Het is voor mensen die co-ouderschap overwegen en die kennismakingsgesprekken willen met wensouders die dat ook willen.

Meet The Pink Parents (regenboogouder-en wensouder borrel):

Het wordt een avond om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!

Je kunt kennismaken, ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent of ergens onderweg bent op het pad van je kinderwens: kom gerust!

Deelname kost 7,50 euro (plus administratiekosten voor de ticketsite). Met dit bedrag kunnen we een zaal huren, zorgen we voor wat hapjes en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Klik HIER  om je ticket te kopen voor de borrel!

Speeddate:

Je hebt een aantal gesprekken met andere wensouders, het aantal gesprekken hangt af van het aantal aanmeldingen. Je spreekt elkaar 8 minuten en dan heb je een volgende gesprek. Deze speeddate is alleen voor wensouders uit Noord-Brabant en Gelderland (en directe omgeving) die co-ouderschap willen. Ook hetero’s die bijvoorbeeld een co-ouderschap willen met een man of mannenstel zijn van harte welkom.

Na de speeddate kun je naar de Meet The Pink Parents borrel, daar kun je andere wensouders spreken en ook met mensen die al een regenbooggezin hebben. Wil je meedoen aan de speeddate deze avond, lees dan meer informatie op de ticketsite en boek daar ook je ticket. Tickets voor de speeddate kosten 25,00 euro (plus administratiekosten voor de ticketsite).

De ticketverkoop voor de borrel is nog open, naar die voor de speeddate niet, meld je dan aan voor de RESERVELIJST, dan kijken we of we nog plaats voor je kunnen maken!

LET OP: Als je een ticket koopt voor de speeddate, dan kan je gratis naar de borrel. Je hoeft hier geen losse tickets voor te kopen.

Locatie:

Deze combinatiebijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 22 september 2023 van 20:00-23:00 in Den Bosch (de locatie wordt per mail bekend gemaakt aan de deelnemers.)

De bar is geopend vanaf 20:00 tot 22.45. Wij zorgen voor hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening. Je kunt met pin en contant betalen.

(Er is dit najaar ook een speeddate voor de Randstad op 29 oktober, voor wensouders die co-ouderschap willen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Zie deze link)

We gebruiken de termen “man” en “vrouw” uiteraard liever niet, maar omdat het bij een speeddate gaat om wie/wat je zoekt voor het vervullen van je kinderwens, hebben we toch voor deze termen moeten kiezen.
Lees bij Man: man of persoon geboren met biologische mannelijke kenmerken.
En bij Vrouw: vrouw of persoon geboren met biologische vrouwelijke kenmerken.
En bij wensvader/wensmoeder idem.

Speeddate & Pink Parents Borrel | Brabant/Gelderland

Details

Date:
22 september 2023
Time:
20:00 - 23:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven