Speeddate co-ouderschap Randstad e.o. – 29 oktober 2023

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddate co-ouderschap Randstad e.o. – 29 oktober 2023

Datum & tijd: 29 oktober 2023, 13:30 - 17:00 uur

Op zondagmiddag 29 oktober 2023 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders die co-ouderschap willen. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder? Kom dan naar deze speeddate! We focussen op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders. Je hebt gesprekken met wensouders uit je eigen regio. De speeddate vindt plaats in Amsterdam, en er zijn aparte groepen in de zaal per regio, dus voor Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.
Ook als je nog oriënterend bent maar wel co-ouderschap overweegt, dan ben je welkom. Het voeren van gesprekken met mede-wensouders kan je goed helpen op je pad.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten).
De kaartverkoop is gesloten, maar je kun je wel als reserve aanmelden, er zijn nog enkele plaatsen vrij (in overleg).
Mail ons en zet je mobiele nummer erbij in je mail, dan bellen we je!

Tijden
13:30 – 16:15 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.

Tips
– Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
– Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige speeddates? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.

Speeddate co-ouderschap Randstad e.o. – 29 oktober 2023

Details

Date:
29 oktober 2023
Time:
13:30 - 17:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Organisator

Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven