Meer dan Gewenst biedt-online-date aan voor wensouders in plaats van speeddate

In plaats van de Speeddates (die voorlopig geen doorgang kunnen vinden) bieden we een Online date aan! De eerste was een groot succes, dus daarom eind juni een tweede Online date voor diverse regio’s!

Je kunt meedoen door een oproeptekst in te vullen in een web-formulier. Deze oproep-tekst wordt naar de andere wensouders gestuurd die co-ouderschap willen in jouw regio (en die meedoen met deze Online-Date).

Je eigen regio

Je krijgt zelf dus ook oproepteksten van alle anderen uit jouw regio gemaild. Je kunt dan zelf kiezen met wie je contact op gaat nemen, en anderen gaan jou mailen. Helaas kun je voorlopig uiteraard niet live afspreken, maar wel mailen en beeldbellen.

En jij krijgt zelf dus ook oproepteksten van alle anderen uit jouw regio gemaild. Je kunt dan zelf kiezen met wie je contact op gaat nemen, en anderen gaan jou mailen. (Helaas kun je voorlopig uiteraard niet live afspreken, maar wel mailen, beeldbellen etc.)

De Online-Date die we nu organiseren is voor de regio’s Amsterdam e.o., en de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg en ook voor wensouders uit België hebben we een groep gemaakt dit keer!

Meer informatie

Kijk hier voor nadere informatie.
De inschrijving sluit vrijdag 26 juni.

Je kunt hier een bijzonder verslag lezen van een mannenstel dat online aan het daten is met een vrouw.

Meer dan Gewenst biedt-online-date aan voor wensouders in plaats van speeddate
Schuiven naar boven