Regenboogfamilie speeldag in Amsterdam op 26 juni 2022

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regenboogfamilie speeldag in Amsterdam op 26 juni 2022

Datum & tijd: 26 juni 2022, 10:00 - 14:00 uur

Eind juni organiseren we voor alle roze ouders met kinderen weer een superleuke activiteit! Op zondag 26 juni ben je van harte welkom bij de speeltuin in het Amstelpark in Amsterdam. We hebben in de afgelopen jaren al meerdere kinderspeeldagen verspreid over het land georganiseerd. Dat doen we dit jaar graag weer! Niet alleen vanwege de zeer enthousiaste deelnemers, maar ook omdat uit onderzoek blijkt dat het voor de kinderen uit deze gezinnen goed is om andere kinderen met LHBT-ouders te kennen, zodat zij zien dat er meer kinderen zijn die in roze gezinnen opgroeien. En voor ouders is het natuurlijk leuk om contact met elkaar te hebben om ervaringen uit te wisselen.

Het Amstelpark in prachtig park in Amsterdam met een speeltuin waarin je naast gewone speeltoestellen ook met speeltuinmunten activiteiten kunt doen als: Minicars (botsauto’s), Zweefmolen, Graafmachines, Kiddyrides, Discoboats en nog veel meer! Ook is er een kinderboerderij, minigolf en een doolhof.

Het Amstelpark is makkelijk te bereiken via de A10, afslag RAI (S109) en parkeren op zondag is gratis! Met het openbaar vervoer is het 7 min. lopen vanaf Station RAI en bus 62 stopt voor de hoofdingang.

We zullen een laagdrempelige activiteit organiseren om ook andere roze gezinnen te leren kennen. Daarnaast hebben we een gezamenlijke lunch. Maar er is ook genoeg tijd om te spelen. Aan het eind van de middag krijgen de kinderen een goodiebag van ons. 

Voor de lunch zijn er de volgende mogelijkheden: 

  • Eigen lunch meenemen.
  • Speciale groepsaanbieding van de speeltuin bestellen á €9 p.p.:
    friet met saus, sisi orange, raket of softijsje, 2 speelmunten. (Heb je daar interesse in, kan je dat op de dag zelf doorgeven aan de organisatie van Meer dan Gewenst. We zorgen dat er een lijst klaar ligt).
  • Zelf lunch halen bij de horeca in de speeltuin. Het menu vind je op de website (www.speeltuin-amstelpark.nl)

Om een idee te hebben van het aantal deelnemers (en goodiebags) kun je je aanmelden door een mail te sturen naar kim@meerdangewenst.nl met daarin met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.

Wij hebben er onwijs veel zin in!! We hopen jullie allemaal te zien op zondag 26 juni.

Regenboogfamilie speeldag in Amsterdam op 26 juni 2022

Details

Date:
26 juni 2022
Time:
10:00 - 14:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven