Speeddate co-ouderschap Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddate co-ouderschap Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland

Datum & tijd: 25 november 2021, 20:00 - 22:30 uur | €15
Op donderdagavond 25 november 2021 organiseren we via video-bellen een speeddate voor co-ouderschap uit de regio’s Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel.

We kunnen niets garanderen over het aantal gesprekken dat je zult hebben, dit hangt af van het aantal aanmeldingen. De gesprekken duren 10 minuten. De avond vindt online plaats. Na een algemene inleiding door Meer dan Gewenst spreek je in een breakout sessie steeds 10 minuten met een andere wensouder, en daarna met de volgende etc.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken. Het is dus voor wensouders die iemand van het andere geslacht zoeken om in co-ouderschap hun kinderwens mee te vervullen. (Dus geen mensen die donor willen zijn / donor zoeken.)

We hebben 4 groepen:
1) voor wensouders uit Utrecht en omgeving
2) voor wensouders uit Zuid-Holland en omgeving
3) voor wensouders uit Zuid Nederland (Noord-Brabant, Gelderland en Limburg)
4) voor wensouders uit Noord-Oost Nederland (Friesland, Groningen, Flevoland, Drenthe en Overijssel) (toevoeging: deze laatste groep is geannuleerd ivm te weinig aanmeldingen)

Tijden
Donderdagavond 25 november 2021 | 20.00 – 22.30 uur.
We zetten de online sessie open vanaf 19.55 uur

Tickets
De ticketverkoop is nu gesloten, mocht je toch nog mee willen doen, stuur dan een mail aan speeddeet@meerdangewenst.nl, vermeld je naam, telefoonnummer en welke regio je mee wilt doen, dan kijken we of er nog plaats is.

 

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte gehouden worden van de speeddates die we organiseren, meld je dan aan voor onze speciale maillijst over onze speeddates, dan houden we je de op de hoogte wanneerw e speeddates organiseren, maar ook als we de ticketverkoop openen. Geef ook aan ons door als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.

Tip!
Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!


Foto door Priscilla du Preez via Unsplash.

Speeddate co-ouderschap Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland

Details

Date:
25 november 2021
Time:
20:00 - 22:30
Cost:
€15
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Website:
https://www.ticketjames.com/nl/private-tickets/ad4cdfc0d1f6dffd5ee7e692e4af4291/1827

Locatie

Online
Schuiven naar boven