Speeddate co-ouderschap Amsterdam

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddate co-ouderschap Amsterdam

Datum & tijd: 13 maart 2022, 13:30 - 16:30 uur | €25

Op zondagmiddag 13 maart 2022 organiseren we een live speeddate voor wensouders uit Amsterdam en directe omgeving die iemand van het andere geslacht zoeken om in co-ouderschap hun kinderwens mee te vervullen. Doelgroep zijn mensen die een regenboog-gezin willen en co-ouderschap overwegen. Deze speeddate-middag is dit keer uitsluitend voor wensouders die co-ouderschap willen regio Amsterdam. (Dus dit keer geen andere regio’s en ook geen mensen die donor willen zijn / donor zoeken.)

Je hebt op deze middag tussen de 7 en 10 gesprekken, dit hangt af van het aantal aanmeldingen. De gesprekken duren 9 minuten. ‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Locatie
De speeddate vindt live plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. Indien de maatregelen het niet toelaten om elkaar live te ontmoeten, dan zal deze speeddate online gehouden worden, met Breakout-rooms in Zoom.

Tijden
13:30 – 16:30 uur; inloop vanaf 13:00 uur.

LET OP:
Meer dan Gewenst behoudt zich het recht voor om het event te annuleren en om te zetten naar een online versie, als vanwege de situatie rondom Corona nodig mocht zijn. Uiteraard doen we enorm ons best om het wel door te laten gaan!  We zullen ons houden aan de dan geldende maateregelen. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie. Heb je gezondheidsklachten die passen bij het coronavirus? Ga dan niet naar de activiteit en meldt het ons (ivm het gespreksschema). Hou je ten alle tijden aan de basisregels van de Rijksoverheid.

Tickets
Deelname kost 25 euro per deelnemer (plus 1,50 euro reserveringskosten per bestelling). Je kunt je ticket hier boeken.
We proberen de aanmeldingen in evenwicht te houden, dus een groep kan tijdelijk uitverkocht zijn, geef je dan op voor de (kansrijke) reservelijst, dan mailen we je zodra er plaats is.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze opent, meld je dan aan voor onze speciale maillijst over onze speeddates, dan houden we je de op de hoogte. Geef ook aan ons door als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren. Hou verder onze website, Social media kanalen en nieuwsbrief in de gaten.

Tips
Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!

 


Foto door Priscilla du Preez via Unsplash.

Speeddate co-ouderschap Amsterdam

Details

Date:
13 maart 2022
Time:
13:30 - 16:30
Cost:
€25
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Wordt per mail toegestuurd
> Maastricht ,Nederland
Schuiven naar boven