Rainbow Familie speeldag, speel je mee?

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rainbow Familie speeldag, speel je mee?

Datum & tijd: 3 september 2017, 11:00 - 14:00 uur

Op zondag 3 september 2017 organiseert  Stichting Meer dan Gewenst in Maastricht een speeldag voor alle kinderen die een of meer homo of lesbische ouders hebben.

We zien elkaar in speeltuin Fort Willem in Maastricht!

Je kunt die dag lekker spelen met andere kinderen uit regenbooggezinnen en je ouders kunnen gezellig kletsen en meespelen.

 

Kosten en aanmelden

Je ouder(s) betalen zelf je toegangskaartje voor Fort Willem (€ 2,– per persoon). Om 11.00 uur starten we met een gezellig picknick (bring & share). Iedereen neemt dus  iets lekkers mee om te delen, wij zorgen voor een leuke picknickplek en een verrassing voor de kleintjes.

Het is nog leuker als je te voren even laat weten dat je komt op: annemarie@meerdangewenst.nl

 

Datum en tijden

We zijn er op zondag 3 september 2017 van 11.00  uur tot 14.00 uur.

Bij slecht weer gaat speeldag helaas niet door.

 

Locatie Speeltuin Fort Willem aan de Kastanjelaan 50  te  Maastricht.

Mocht jij er  op 3 september niet bij kunnen zijn, maar willen jij of je ouder(s) in de toekomst wel informatie over onze activiteiten in Maastricht, zoals informatiebijeenkomsten,  contactborrels en kinderspeeldagen, mail dan naar:  annemarie@meerdangewenst.nl

 

Heb je (nog) geen kinderen meer ben je wel benieuwd naar ervaringen van anderen dan kun je uiteraard ook langskomen, maar ben je ook van harte welkom op de informatiebijeenkomsten, je vindt ze op onze website.

 

 

 

 

Rainbow Familie speeldag, speel je mee?

Details

Date:
3 september 2017
Time:
11:00 - 14:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Speeltuin Fort Willem
Kastanjelaan 50, Maastricht ,Nederland
+ Google Maps
Schuiven naar boven