Rainbow Familie speeldag, speel je mee?

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rainbow Familie speeldag, speel je mee?

Datum & tijd: 15 oktober 2016, 11:00 - 14:00 uur

Op zaterdag  15 oktober september organiseren Meer dan Gewenst en COC Limburg  een speeldag voor alle kinderen die een of meer homo of lesbische ouders hebben. We zien elkaar in speeltuin Fort Willem! Je kunt die dag lekker spelen met andere kinderen uit regenbooggezinnen en je ouders kunnen gezellig kletsen en meespelen.

Kosten en aanmelden
Je ouder(s) betalen zelf je toegangskaartje voor Fort Willem (€ 2,– per persoon) en als je mee wilt picknicken neem je iets lekkers te eten mee. Wij zorgen voor een gezellig picknick plek en als je vóór je gaat spelen even bij ons langs komt (je ziet ons vanzelf) dan krijg je een leuke verrassing.

Het is nog leuker als je te voren even laat weten dat je komt.

Datum en Tijden
We zijn er op 15 oktober 2016 van 11.00 uur tot 14.00 uur. Bij slecht weer gaat speeldag helaas niet door.

Locatie
Speeltuin Fort Willem aan de Kastanjelaan 50 te Maastricht

Mocht jij er 15 oktober niet bij kunnen zijn maar willen jij of je ouder(s) in de toekomst wel informatie willen over onze activiteiten in Maastricht, zoals informatiebijeenkomsten,  contactborrels en kinderspeeldagen, mail ons dan.

Rainbow Familie speeldag, speel je mee?

Details

Date:
15 oktober 2016
Time:
11:00 - 14:00
Soort activiteit:
Activiteit van COC Limburg, Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Speeltuin Fort Willem
Kastanjelaan 50, Maastricht ,Nederland
+ Google Maps
Schuiven naar boven