Kidslounge Area op Parkdag Utrecht op zondag 28 juni 2015

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kidslounge Area op Parkdag Utrecht op zondag 28 juni 2015

Datum & tijd: 28 juni 2015, 13:00 - 18:00 uur | gratis

Een ouder-kinderspeelmiddag, maar dan toch even anders. Op zondagmiddag 28 juni organiseert Meer dan Gewenst voor de kleinste onder ons (0-8 jaar) een Kidslounge Area tijdens de Parkdag in het Grifpark te Utrecht. De kinderen kunnen zich uitleven op een roze springkussen of dansen op vrolijke kinderhits, terwijl hun roze ouders elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Neem je eigen drinken en eten mee en schuif lekker aan een van de picknick tafels aan, in de Kidslounge Area.

Deze activiteit is onderdeel van de Parkdag van het MidZomerGracht Festival. Deze middag zijn er nog heel veel meer leuke activiteiten in het Grifpark te beleven voor kinderen en voor volwassenen, met live muziek (o.a. Franse chanson, Gypsy en het Utrechtse Homo mannenkoor), diverse picknicks, je kunt eten bij de rollende keukens pannenkoeken en meedoen met het sport en speltoernooi van de roze Utrechtse sportclubs met hoge hakkenrace, sponswerpen en tuinbroekhoppen. Meer info op www.midzomergracht.nl.

Aanmelden

Kidslounge Area op Parkdag Utrecht op zondag 28 juni 2015

Details

Date:
28 juni 2015
Time:
13:00 - 18:00
Cost:
gratis
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Grifpark
Blauwkapelseweg, Utrecht
+ Google Maps
Schuiven naar boven