Neem je kinderen mee naar de 3e Pride Oost: “We Are Oost”

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Neem je kinderen mee naar de 3e Pride Oost: “We Are Oost”

Datum & tijd: 29 juli 2015, 15:00 - 21:30 uur

Voor de derde keer op rij organiseert Alle Kleuren Oost een inclusief kleurrijk buurtfeest in het kader van de Amsterdam Gay Pride. Podium met Optredens, Marktkramen met kunst en cultuur uit de buurt en enkele trouwe kramen: o.a. Studio 52nd, Round Things by Sebastian Doermann, Oowl-shirts, Java Bookshop.

Diverse kinderactiviteiten, spingkussen, schmink, verhalen vertellers, etc., etc.

Met medewerking van: Brasserie Plegat, T Badhuis, HeartLinQ Media, De jonge admiraal AANEEN , Jongerenplatform Amsterdam Oost Dynamo Jongerenwerk Amsterdam Oost, Civic Amsterdam, Zorg voor BewegingStudio 52nd e.v.a.
Optredens die al vast staan: Collin Edson, Seen Dee Ka, Tom de JongJongerenwerk Dynamo Amsterdam Oost en de Afsluiter: YVE.
Opening 16.30 door: Nevin Ozutok en Irene Hemelaar

N.B. Inmiddels kunnen we ook meedelen dat er bij het podiumprogramma een doventolk aanwezig zal zijn!

Neem je kinderen mee naar de 3e Pride Oost: “We Are Oost”

Details

Date:
29 juli 2015
Time:
15:00 - 21:30
Soort activiteit:
Activiteit van een externe organisatie
Website:
https://www.facebook.com/events/1601800576741736/

Locatie

Javaplein
Javaplein, Amsterdam
+ Google Maps
Schuiven naar boven