Informatiemiddag speciaal voor mannen(stellen) met een kinderwens op zaterdag 14 februari 2015

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiemiddag speciaal voor mannen(stellen) met een kinderwens op zaterdag 14 februari 2015

Datum & tijd: 14 februari 2015, 13:15 - 17:15 uur

Op zaterdag 14 februari organiseren we weer een informatiemiddag speciaal voor mannen/mannenstellen met een kinderwens. Diverse mogelijkheden om aan je kinderwens vorm te geven zullen aan de orde komen, zoals co-ouderschap, draagmoeder/draagster, adoptie en pleegzorg.

Het wordt een middag met veel informatie, het stellen van vragen en het uitwisselen van gedachten. Er zullen ervaringsdeskundigen hun verhaal doen, er zal aandacht zijn voor sociale en juridische aspecten en ook voor de onderzoekskant.

Programma
We hebben veel bijzondere sprekers kunnen regelen. O.a. een mannenstel dat co-oudert met een single vrouw, iemand van pleegzorg, een mannenstel dat twee kinderen heeft dankzij een draagster in de US en iemand van de UvA zal vertellen over onderzoeksresultaten rondom homo-ouderschap. Verder spreekt een jurist over de juridische kant van het homo-ouderschap, zowel co-ouderschap als draagmoeder.

Locatie
De middag vindt plaats in Amsterdams Lyceum, Valeriusplein 15, Amsterdam. Goed bereikbaar met de auto (let op betaald parkeren op zaterdag).

Tijden
Zaal open om 13:15, start programma om 13:30. Einde programma 17:15, daarna borrel.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 15,- euro (plus 1,50 euro reserveringskosten). Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst.

Koop een ticket

Informatiemiddag speciaal voor mannen(stellen) met een kinderwens op zaterdag 14 februari 2015

Details

Date:
14 februari 2015
Time:
13:15 - 17:15
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Amsterdams Lyceum
Valeriusplein 15, 1075 BJ Amsterdam ,Nederland
+ Google Maps
Schuiven naar boven