Hoe mooi ware liefde kan zijn: het bewijs in één zwangerschapsfoto

Soms zou je weleens willen dat je partner in jóuw schoenen zou kunnen staan, zodat je lief precies weet wat jij doormaakt. Zoals tijdens je zwangerschap. Maar ja, zo makkelijk gaat dat niet. Voor Melanie en Vanessa Iris Roy bleek die wens echter al snel in vervulling te worden gebracht. Het bijzondere bewijs van hun rolwisseling is deze zwangerschapsfoto. Mooi!

 In januari 2014, als Vanessa hoogzwanger is, neemt het stelletje de allereerste foto: Vanessa met haar buik naar voren, Melanie op de rug gefotografeerd. Een jaar later is het plaatje op magische wijze omgedraaid: Melanie staat met haar hoogzwangere buik naar de lens gedraaid en Vanessa zien we ditmaal van achteren. Aan hun voeten zit zoontje Jax.
Allebei een kindje dragen
Op Facebook is het plaatje inmiddels al meer dan 150.000 keer geliked. Melanie: “Vanessa en ik wisten altijd al dat we beiden een kindje wilden dragen. Het vrouwelijke lijf is ongelooflijk. De manier waarop het een ander mensje kan creëren en laten groeien is zo bijzonder.”

“Het is bizar dat mensen ons gezin zien als inspiratie. We zijn nog steeds in shock”, aldus Melanie tegen Huffington Post.

Bron: Telegraaf, 22 april 2015

Hoe mooi ware liefde kan zijn: het bewijs in één zwangerschapsfoto
Schuiven naar boven