FRAMILY – Maak kennis met de ‘framily’ van een nieuwe generatie ouders

AuteursFilip Lemaitre, Amélie Rombauts
EAN: 9789401433266

Hoe millennialouders het gezin hertekenen

Over het boek

De millennials komen in de media vaak aan bod. Meestal zijn ze echter kinderloos, alsof je niet langer jong bent zodra je een kind op de wereld zet. En laat het nu net de millennialouders zijn die onze maatschappij in alle stilte drastisch aan het hertekenen zijn.

Dit boek brengt voor het eerst een genuanceerd portret van deze generatie, die eigenzinnige en positieve oplossingen zoekt voor een betere work-life balance. Ze zijn zo de stille drijvende kracht achter noodzakelijke veranderingen in onze maatschappij. Hun ‘framily’ – een combinatie van friends en family – speelt hierin een cruciale rol. In het besteden de schrijvers ook aandacht aan diverse gezinsvormen zoals same sex ouders, BAM ouders, … waarvan er enkele voor het boek geïnterviewd werden.

Over Filip Lemaitre

Filip Lemaitre houdt bij Trendwolves.com de vinger aan de pols van alles wat leeft bij millennialouders. Filip, babyboomer met focus op gen Y, is partner in Trendwolves.com.

Over Amélie Rombauts

Amélie Rombauts houdt bij Trendwolves.com de vinger aan de pols van alles wat leeft bij millennialouders. Amélie, fulltime gen Y’er, is oprichtster van de populaire blog DaronsDaronnes.com, een online ode aan ouderschap.

Bestellen (en bron)

Je kunt het boek bestellen bij Uitgeverij Lannoo

FRAMILY – Maak kennis met de ‘framily’ van een nieuwe generatie ouders
Schuiven naar boven