Nij Geertgen en Nij Barrahûs trotse sponsoren Pride-boot Meer dan Gewenst

Op 3 augustus vindt de Canal Pride plaats in Amsterdam. Dit jaar zijn IVF-behandelcentra Nij Geertgen en Nij Barrahûs één van de hoofdsponsoren van de boot van Meer dan Gewenst. Beide behandelcentra, gevestigd in respectievelijk Elsendorp (Noord-Brabant) en Wolvega (Friesland), verwelkomen iedere dag vele ‘roze’ ouders met een kinderwens.

Een deelname aan de Canal Pride is voor de oprichter van Nij Barrahûs, Marc Scheijven, een logische match. Marc: ‘’Een samenwerking met Stichting Meer dan Gewenst past goed bij onze missie en dagelijkse zorg aan vele roze ouders. Samen vieren we op 3 augustus dat je mag houden van wie je wilt en mag zijn wie je bent”.

Nij Barrahûs en Nij Geertgen bieden hoogwaardige zorg voor iedereen met een kinderwens. Of je nu hetero, lesbisch, homo of alleenstaand bent; bij de klinieken ben je van harte welkom. Het belang van het toekomstige kind staat voorop en door deze vorm van sponsoring dragen zij dan ook graag bij aan het wegnemen van drempels voor roze ouderschap in Nederland.

Het is in onze samenleving namelijk nog steeds niet vanzelfsprekend dat LHBT’s kinderen krijgen. Om zichtbaarheid te geven aan roze gezinnen varen wij voor het tweede jaar op rij mee. Ons thema dit jaar is: ”Wij schrijven geschiedenis, onze kinderen de toekomst”. We zijn enorm blij met deze prachtige samenwerking met Nij Geertgen en Nij Barrahûs.

Wil je meevaren met de boot van Meer dan Gewenst? Dat kan! Voor ons is het belangrijk dat er veel kinderen meevaren, daarom kan er maximaal 1 volwassene per kind (6-12 jaar) mee. Daarnaast moeten kinderen een zwemdiploma hebben. Mail naar boot@meerdangewenst.nl om je voorlopig in te schrijven.

Nij Geertgen en Nij Barrahûs trotse sponsoren Pride-boot Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven