Meer dan Gewenst dankt sponsoren Canal Pride

Na maanden van hard werken zijn we nu de laatste hand aan het leggen aan de voorbereidingen van onze allereerste deelname aan de Canal Pride Amsterdam.
Morgen gaat het een onvergetelijke dag worden voor roze ouderschap!! Nooit eerder heeft er een familie boot met zo veel kids meegevaren tijdens de Canal Pride in Amsterdam. 

Dat het zover heeft mogen komen hebben we te danken aan de Rabobank en Pride Amsterdam (AGP). De Rabobank heeft besloten om haar boot beschikbaar te stellen aan een organisatie die anders nooit had kunnen meevaren. Door het winnen van de “Support Card 2018” hebben we naast de startplek ook nog eens 7500 euro ontvangen van de Rabobank en AGP om een boot te kunnen huren en te kunnen aankleden. We zijn de Rabobank en AGP dan ook ontzettend dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben gekregen!!!
 
Maar in aanloop naar de Canal Pride bleek dat we veel meer geld nodig hadden om een boot ook goed te kunnen aankleden en te kunnen voorzien van geluid e.d. We zijn dan ook heel blij dat we ook nog een flink aantal sponsoren hebben gevonden. Van het COC en Rabobank Amsterdam hebben we nog een mooi bedrag ontvangen, van Disney krijgen we voor alle kids de heroes-verkleedpakjes, Het Blauwe Fonds heeft een crowdfunding actie gedaan en het opgehaalde bedrag verdubbeld en van Makker Hoortoestellen hebben we gehoorbeschermers gekregen. Ook hebben sommige ouders naast de gevraagde bijdragen nog een extra bijdrage gedaan en hebben we een paar plaatsen ‘verkocht’ aan relaties uit ons netwerk.
 
Al onze sponsoren willen we dan ook hartelijk danken! Met dank aan jullie kunnen we veel aandacht geven aan Roze Ouderschap. Een aantal LGBT-ers heeft nog steeds geen weet dat het krijgen van kinderen een mogelijkheid is. En door de extra aandacht in de media kunnen we ook extra aandacht vragen aan de beperkingen die er voor roze ouders nog steeds in de wet zijn!
 
Wij hebben er onwijs veel zin in!!! Nog 1 nachtje slapen….
Meer dan Gewenst dankt sponsoren Canal Pride
Schuiven naar boven