Welkom op de nieuwe website van Meer dan Gewenst!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en een nieuwe website! Zoals je kunt zien zijn we live! We hopen dat je het – net als wij – een verbetering zult vinden.

Wat hebben we aangepakt?
Onze nieuwe site bevat voor een groot deel dezelfde inhoud als de vorige, maar is een stuk beter te doorzoeken en te onderhouden. We hebben  alle teksten van de site nog eens nagelopen om te checken of ze nog up-to-date waren. Ook is het eenvoudiger geworden om een artikel van onze website te delen met anderen (via mail of social media). Tegelijkertijd zullen ook onze Facebook en Twitter pagina’s vernieuwd worden.
Verder hebben we het aanvragen van oproepjes verder gestroomlijnd, zodat jullie vanaf het nieuwe jaar er beter op kunnen zoeken. We hopen dat het daarmee nog eenvoudiger voor iedereen wordt om een goede match te vinden. Daarbij hebben we een aantal spelregels voor het plaatsen van een oproep aangescherpt.

Dank!
In het bijzonder willen we onze vormgeefster, Gerline den Hartog, en onze webbouwer, Sabine Visser, van harte bedanken voor hun inzet! Ook dank aan Janno Heck voor zijn eerste opzet en de Stichting PANN  voor de financiële bijdragen die zij heeft geleverd om dit mogelijk te maken!

Feedback, klachten en complimenten…
Heb je een goed idee voor ons of werkt er iets niet? Laat het ons weten.

Welkom op de nieuwe website van Meer dan Gewenst!
Schuiven naar boven