Stem gevraagd – Sara Coster genomineerd voor media award

STEM! Ons bestuurslid, Sara Coster en kinderwenscoach, is weer genomineerd voor de YouGoGirl media award, een aanmoedigingsprijs voor zichtbaarheid van vrouwen in de media. Het publiek bepaalt de winnaar… dus stem!

De kandidaten (waaronder Sara) zijn genomineerd door drie journalisten. Het is een aanmoedigingsprijs voor vrouwelijke deskundigen die effectieve stappen hebben gezet om in hun vak meer zichtbaar te worden in de media: radio, tv, kranten, tijdschriften, social media.
Sara zet zich enorm in om roze ouderschap en Meer dan Gewenst in de media te krijgen. Dit is belangrijk voor de beeldvorming en acceptatie van roze ouderschap. Ze geeft zelf veel interviews en zorgt er ook voor dat roze gezinnen hun verhaal kunnen doen. Rondom de presentatie van het rapport van de staatscommissie begin december was ze full time in touw om media te voorzien van de juiste informatie en gezinnen die hun verhaal wilden vertellen. De voorzitter van de staatscommissie noemde in zijn inleiding zelfs dat het zo goed was dat gezinnen in beeld waren.
Deze nominatie van Sara is dan ook meer dan verdiend… nu de award nog!

Stem op Sara!
(De bladzijde voor deze award is de derde van deze verkiezing, klik dus door tot je daar bent)

“Sara heeft een ongekende gedrevenheid. Ze heeft Meer dan Gewenst echt op de kaart gezet en helpt veel wensouders bij het vinden van hun levensgeluk!”

 

 

Stem gevraagd – Sara Coster genomineerd voor media award
Schuiven naar boven