Speeddates voor wensouders die co-ouderschap willen

Stichting Meer dan Gewenst organiseert enkele malen per jaar speeddates waar mensen met een kinderwens die een regenbooggezin willen, elkaar kunnen ontmoeten. Het gaat dan om wensouders (LHBT’s of hetero singles) die kiezen voor co-ouderschap.

Op deze speeddates kom je in contact met mensen die dezelfde wens hebben.
Heb je interesse om mee te doen, geef dat dan aan ons door. Dan laten we je weten wanneer er in jouw regio een speeddate georganiseerd wordt. Tevens kunnen we aan de hand van de aanmeldingen de speeddates per regio af proberen te stemmen op de vraag.
Geef je op voor de interesse-in-speeddate-maillijst, dan houden wij je op de hoogte! (Kom je uit België en heb je interesse: vul het dan ook in, wie weet!)
(Het enige dat je tijdens zo’n speeddate “speed” doet is dat je een aantal korte gesprekken voert met andere wensouders en dan moet je beslissen of er voldoende klik is om gegevens uit te wisselen. Daarna ga je uiteraard heel “slow” verder.)

We vinden het belangrijk dat mensen een weloverwogen keuze maken, op grond van veel nadenken, veel sparren, informatie inwinnen en dus ook contacten opdoen. De keuze voor de gezinsconstructie en met wie je dit gezin gaat starten is enorm belangrijk, het gaat tenslotte om het leven van je toekomstige kind.
Bezoek dus ook vooral ook een van onze informatie-bijeenkomsten!

Speeddates voor wensouders die co-ouderschap willen
Schuiven naar boven