4 speeddates in de planning

Wat 6 jaar geleden begon als “een keer proberen” is nu niet meer weg te denken in onze activiteitenlijst. Inmiddels zijn er (voor zover we weten) 15 kinderen geboren van wie de ouders elkaar op een speeddate van Meer dan Gewenst leerden kennen en zijn er nog 2 baby’s op komst.
Nooit eerder prijkten er maar liefst 4 speeddates op de kalender. Overweeg je co-ouderschap, of wil je bekende donor zijn? Wil je graag wensouders leren kennen die dezelfde gezinsconstructie overwegen? Kijk of er een speeddate voor jouw regio gepland staat:

  • 10 januari 2019 Speeddate alléén voor co-ouderschap Amsterdam en omgeving (Amsterdam)
  • 1 februari Speeddate voor co-ouderschap Noord-Brabant en Gelderland en donorconstructie (speeddate vindt plaats in Den Bosch)
  • 24 maart Speeddate voor co-ouderschap Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en donor hele land (speeddate vindt plaats in Amsterdam, ticketverkoop nog niet geopend)
  • 26 mei 2019 speeddate voor de noordelijke provincies georganiseerd door RONN (in Groningen)

Na zo’n speeddate ga je uiteraard heel “slow” verder. Leer elkaar enorm goed kennen, maak goede afspraken, en leg zaken vast bij een gespecialiseerde familierechtadvocaat of notaris.
Voor sommige speeddates zijn sommige groepen al (bijna) uitverkocht, wacht dus niet te lang met boeken.
Wil je op de hoogte blijven van speeddates die georganiseerd worden en wanneer de ticketverkoop open gaat? Gaaf je dan op voor onze speciale speeddate-info-maillijst.

4 speeddates in de planning
Schuiven naar boven