De avonturen van Maxime, Joelle en Natasja

mvos_mailing_cover

Auteur: Maartje Wolf
ISBN: 978-90-8834-890-7

Marja Vos heeft 2 boekjes geschreven waarin het thema lesbisch ouderschap aan bod komt. De boekjes zijn geschreven voor kinderen van 8 tot 12 jaar. In juni 2009 is haar kinderboekje ‘Ik heb twee moeders’ uitgegeven. De titel geeft aan aan wat het thema van dit boekje is.

De hoofdpersoon is Maartje Wolf. Ze zit in groep 6. Zij heeft geen vader, wel twee moeders. Maartje heeft veel aan haar hoofd. Op school krijgt ze een moeilijke opdracht en ook in haar privéleven gaat iets spannends gebeuren. Dit boekje kan worden besteld bij www.boekscout.nl

Dit is niet haar eerste kinderboekje. Een tweede boek is ‘De avonturen van Maxime, Joëlle en Natasja’. Dit boekje gaat over drie vriendinnen die in groep 5 zitten. Ze beleven allerlei avonturen. Ook zijn ze niet ongevoelig voor de charmes van enkele jongens uit de klas. In het hoofdstuk Vaderdag wordt ook even aandacht aan eerder genoemd thema besteed. Het meisje Joëlle heeft namelijk moeite met deze dag. Waarom? Omdat ze geen vader heeft, maar twee moeders. Gelukkig weet haar juffrouw dit ‘probleem’ op te lossen. Dit boekje is bij iedere boekhandel te bestellen onder vermelding van ISBN 978-90-8834-890-7 of direct bij de uitgever www.boekscout.nl.

De avonturen van Maxime, Joelle en Natasja
Schuiven naar boven