De wens en de vaders

dewensendevadersAuteur: Sara Coster (over het co-ouderschap tussen een homostel en een single vrouw)

Sara is kampioen lijstjes maken, kan inparkeren als een man en heeft massa’s vrienden, maar mist nog een prins op een witte bakfiets – met kroost. Op haar vijfendertigste gaat ze op zoek naar een manier om dat alsnog voor elkaar te krijgen.

Inschrijving op een datingsite levert hilarische avonturen op, maar geen vader voor haar kinderen. Sara gooit het roer om en zet haar zinnen op een homo met kinderwens om mee te co-ouderen. Er volgen bizarre en serieuze ontmoetingen die tot niets leiden – totdat ze Simon en Luca tegenkomt.

De wens en de vaders is het waar gebeurde, sprankelende en vol vaart en humor geschreven verslag van de zoektocht van een vrouw naar een gezin.

www.saracoster.nl

4 sterren in De Volkskrant

Het Parool:
Sara Coster kan eigenhandig voor een kleine babyboom zorgen met haar openhartige, komische relaas over hoe zij op het biologische nippertje haar kinderwens vervult met behulp van twee mannen. Homo’s zullen na deze publicatie namelijk bestookt worden door broedse dertigers die kinderen met ze willen.

Opzij:
Openhartig en vlot geschreven!

 J/M:
Op humoristische en ontroerende wijze vertelt Sara over haar zoektocht naar een geschikte vader voor haar kind en de manier waarop ze het co-ouderschap in de praktijk brengt.  Het boek leest als een trein!

Op nummer 1 in de regenboogfamilie boeken top 5 van Ouders van Nu
“Een must read voor alle single, lesbische en homoseksuele wensouders en iedereen die fan is van een meeslepend verhaal dat je raakt. Het boek is openhartig, humoristisch en ontroerend tegelijk.”

Wat lezers er van vinden:

  • Heeerlijk verhaal vind ik t! Een feest van herkenning, en ik heb er ook om moeten huilen. En lachen!
  • Grappig en met vaart geschreven, ik kon niet meer stoppen met lezen!
  • Ik heb het uit, maar ik wil meer!
  • Wat een meeslepend verhaal. Ik had regelmatig tranen in mijn ogen. Ik denk dat het veel lezers zal aanspreken!
  • Boeide van begin tot eind!
  • Heb het in één (oké, twee) adem uitgelezen. Ik vind het echt super geschreven, interessant, boeiend en denk dat het zeker mensen gaat motiveren en inspireren!

Je kunt het boek bestellen via Sara Coster, of via boekhandel Vrolijk.

De wens en de vaders
Schuiven naar boven