Spelbrekers – Wel een kind, geen relatie

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelbrekers – Wel een kind, geen relatie

Datum & tijd: 29 september 2016, 20:30 - 22:00 uur | €5

Spelbreker (de; m,v; meervoud: spelbrekers) 1. iem. die het spel, een plan enz. verstoortIn deze reeks laat Vormingplus Limburg ‘stoute mensen’ aan het woord die de regels aan hun laars lappen en lekker hun eigen weg zoeken. Ze laten zien dat het ook anders kan met het standaard gezin en het klassieke rolpatroon. Ze pakken het principe van de vlakke loopbaan en onze ‘picture perfect samenleving’ net eventjes anders aan. Kom je laten aansteken met hun streken!

Je bent single, homo of lesbisch en je hebt een kinderwens, wat dan? Een traditioneel gezin lijkt niet voor jou weggelegd? Wat dacht je van co-ouderschap, maar dan zonder dat hier een romantisch verhaal aan vooraf is gegaan? Maar hoe begin je hieraan? En is dit wettelijk wel mogelijk? Kinderwenscoach Sara Coster vertelt je haar verhaal.

Deze activiteit is in samenwerking met Regenbooghuis Limburg

Spelbrekers – Wel een kind, geen relatie

Details

Date:
29 september 2016
Time:
20:30 - 22:00
Cost:
€5
Soort activiteit:
Activiteit van Regenbooghuis Limburg, Activiteit van VormingPlus Limburg
Website:
http://www.vormingplus-limburg.be/spelbrekers-wel-een-kind-geen-relatie

Locatie

Regenbooghuis Limburg
Meldertstraat 38, 3500 Hasselt ,België
+ Google Maps
Schuiven naar boven