Regenboog (wens)ouder borrel – zondagmiddag 4 september 2022 – Den Bosch

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regenboog (wens)ouder borrel – zondagmiddag 4 september 2022 – Den Bosch

Datum & tijd: 4 september 2022, 14:00 - 17:00 uur

UPDATE 30 AUGUSTUS: DEZE BIJEENKOMST IS UITVERKOCHT en de RESERVELIJST IS GESLOTEN

Op zondag 4 september 2022 organiseren we een borrel voor roze ouders en wensouders!

Het wordt een middag vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er namens de organisaties sprekers zijn die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt kom gerust!

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de regenboog (wens)ouder borrel!
Deze borrel vindt plaats in ’s-Hertogenbosch, maar roze ouders, wensouders en kinderen van roze ouders uit het hele land zijn welkom.

Speciaal programma

Naast het borrelen hebben we ook bestuursleden die je namens het COC Noordoost-Brabant, Meer dan Gewenst en Zwanger voor een Ander welkom heten. Er zal een persoonlijk ervaringsverhaal worden verteld.
Ook hebben we een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen.

De locatie is geopend vanaf 13:30 met inloop tot 14:00. Rond 14:15 er sprekers zijn, waarna er voor de rest van de middag onderling gekletst kan worden. Een hapje en drankje wordt door het COC verzorgd.

Kortom: een prachtig programma, en een leuke borrel. Boek gauw je ticket(s) voor het uitverkocht is!

Kosten en aanmelden Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag steun je de stichtingen Meer dan Gewenst, Zwanger voor een Ander en het COC. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

UPDATE 30 AUGUSTUS: DEZE BIJEENKOMST IS UITVERKOCHT en de RESERVELIJST IS GESLOTEN

Koop je ticket(s) HIER

 

Restitutie is helaas niet mogelijk.

Tijd en Locatie De bijeenkomst vindt plaats op zondagmiddag 4 september 2022 van 14:00-17:00 in Den Bosch, goed bereikbaar met OV en auto. De precieze locatie staat op je ticket.

 

 

Regenboog (wens)ouder borrel – zondagmiddag 4 september 2022 – Den Bosch

Details

Date:
4 september 2022
Time:
14:00 - 17:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Website:
https://www.ticketjames.com/nl/private-tickets/b70128ae990c7262336d0c2fa2796b44/2043
Schuiven naar boven