Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet the Pink Parents – Borrel

Datum & tijd: 19 januari 2018, 19:45 - 22:30 uur | €6,00

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseren we een borrel voor (aanstaande) regenbooggezinnen.

Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kennis en eigen ervaringen delen. Regenboog betekent voor ons allerlei kleuren, dus of je lesbisch, homo, co-ouder of single bent met kind of kinderwens. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn welkom. Ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt aan ‘pink’ parents, kom gerust.

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je de omgeving?  Hoe vertel je de kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Is leuk om te co-ouderen? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een ‘bijzondere’ ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet de Pink Parents!

Kosten en aanmelden Deelname kost 6 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten). Met dit bedrag kunnen we een besloten zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Koop je ticket(s) hier

Tijd en Locatie De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 19 januari 2018 in Huis van de Wijk  Lydia op het Roelof Hartplein 2a in Amsterdam (Oud-Zuid). Het is goed bereikbaar met OV.

De bar is geopend vanaf 19.45 tot 22.30. Rond 20.30 zullen er sprekers zijn. Drankjes zijn voor eigen rekening, je kunt bij ons ook pinnen.

 

Details

Date:
19 januari 2018
Time:
19:45 - 22:30
Cost:
€6,00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Huis van de Wijk  Lydia
Roelof Hartplein 2a
Amsterdam, Noord-Holland 1071TT Nederland
+ Google Maps