Meet the Pink Parents – Borrel

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet the Pink Parents – Borrel

Datum & tijd: 19 januari 2018, 19:45 - 22:30 uur | €6,00

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseren we een borrel voor (aanstaande) regenbooggezinnen.

Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kennis en eigen ervaringen delen. Regenboog betekent voor ons allerlei kleuren, dus of je lesbisch, homo, co-ouder of single bent met kind of kinderwens. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn welkom. Ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt aan ‘pink’ parents, kom gerust.

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je de omgeving?  Hoe vertel je de kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Is leuk om te co-ouderen? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een ‘bijzondere’ ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet de Pink Parents!

Kosten en aanmelden Deelname kost 6 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten). Met dit bedrag kunnen we een besloten zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Koop je ticket(s) hier

Tijd en Locatie De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 19 januari 2018 in Huis van de Wijk  Lydia op het Roelof Hartplein 2a in Amsterdam (Oud-Zuid). Het is goed bereikbaar met OV.

De bar is geopend vanaf 19.45 tot 22.30. Rond 20.30 zullen er sprekers zijn. Drankjes zijn voor eigen rekening, je kunt bij ons ook pinnen.

 

Meet the Pink Parents – Borrel

Details

Date:
19 januari 2018
Time:
19:45 - 22:30
Cost:
€6,00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Huis van de Wijk  Lydia
Roelof Hartplein 2a, 1071TT Amsterdam ,Noord-Holland ,Nederland
+ Google Maps
Schuiven naar boven