Meer dan Gewenst komt met de 100-vragenlijst voor roze wensouders

Vandaag heeft Meer dan Gewenst de 100-vragenlijst gelanceerd voor de roze wensouder. We hebben gezien dat veel bezoekers zoeken naar een ouderschapsplan of checklist. Op de site van Meer dan Gewenst zul je die niet vinden. Iedere situatie is uniek en het is belangrijk dat je goed zelf nadenkt wat het beste is voor je toekomstig kind(eren) en jouzelf / jullie zelf. Wel willen we je op weg helpen met de juiste vragen waarna je die zelf kunt beantwoorden.

De 100-vragenlijst
We hebben de vragenlijst ingedeeld in verschillende fasen die je als wensouder(s) waarschijnlijk meemaakt. Bij iedere fase hebben we 10 vragen bedacht. Al met al hebben we zo een vragenlijst voor je van 100 vragen. Vooraf is het belangrijk dat je goed nadenkt over het ouderschap in het algemeen en roze ouderschap in het bijzonder. 
De 10 fasen / thema’s zijn: I. Het ouderschap in het algemeen, II. Het roze ouderschap, III. Het vinden van een match voor je kinderwens, IV. De verdere kennismaking, V. Het maken en vastleggen van afspraken, VI. Zwanger worden, VII. Voorbereidingen op de komst van het kind tijdens de zwangerschap, VIII. Na de bevalling, IX. Het eerste jaar en X. Tot aan de basisschool.

Nieuwsgierig?
Neem een kijkje op de 100-vragenlijst voor de roze wensouder!

Meer dan Gewenst komt met de 100-vragenlijst voor roze wensouders
Schuiven naar boven