Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roze Zaterdag Rotterdam 18 juni 2022

Datum & tijd: 18 juni uur
UPDATE: Meer dan Gewenst staat wegens omstandigheden NIET op de informarkt op Roze Zaterdag in Rotterdam

Roze Zaterdag is een jaarlijks terugkerend feest van homo’s en hetero’s, transgenders en seksuele minderheden, waarbij acceptatie en tolerantie centraal staan. Deze dag is Meer dan Gewenst aanwezig in Rotterdam met een informatiestand op de infomarkt.

Op zaterdag 18 juni 2022 staat Rotterdam in het teken van Roze Zaterdag. Een dag die de verschillen en overeenkomsten viert. Een dag met muzikanten, slingers, dansers en een botenparade… Een feestelijke dag voor iedereen. Een dag voor geloof, verwondering en ongeloof. Een dag die een positieve impuls geeft aan de bewustwording én acceptatie van seksuele en genderdiversiteit. En een dag die in bittere ernst aandacht vraagt voor het geweld tegen de LHBTI+-gemeenschap. Hier lees je over de voorbereidingen op deze bijzondere dag. Welkom in Rotterdam!

Infomarkt
De informatiemarkt is de hele middag. Op de markt presenteren tal van gayfriendly bedrijven en organisaties zich, zoals COC en  Er zijn dj’s, live muziek en drag queens.

Tussen alle LHBTI-organisaties zal ook Stichting Meer dan Gewenst een kraam hebben, waar je terecht kunt voor informatie, leuke gadgets, rompertjes of een gesprek met een van onze vrijwilligers. Zodra duidelijk is waar we precies staan, zullen we dat hier vermelden.

We hopen je tijdens de Roze Zaterdag op onze informatiekraam te mogen verwelkomen!

Roze Zaterdag Rotterdam 18 juni 2022

Details

Date:
18 juni
Event Tags:
Website:
https://rotterdam-pride.com/rozezaterdag/

Locatie

Rotterdam
Schuiven naar boven