BECOMING: a rainbow family ism CC Amstel

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BECOMING: a rainbow family ism CC Amstel

Datum & tijd: 4 november 2022, 20:00 uur

BECOMING is een fluïde bubbel vol diepgang. In deze vrijdagavondserie geven CC Amstel, Rikkert van Huisstede & Ro Rox Roxy Roxana Verwey elke editie een ander queer perspectief op identiteit en seksualiteit. Laat je onderdompelen in intimiteit, feest, sensualiteit, dialoog, kunst en glitter! Bij BECOMING geldt: meer is beter, kwetsbaarheid is kracht, feest is diepgang én iedereen is queer!

Welkom op avond II: A Rainbow Family

Deze avond wordt samengesteld i.s.m. Meer dan Gewenst (Nederlandse stichting voor regenbooggezinnen)

Dresscode ** Rainbow Family Galore**

Taal: Nederlands

Programma
Onze host Rikkert wordt binnenkort ouder. Daarbij voelt hij de druk om aan het standaard plaatje man-vrouw-kind(eren) te voldoen. Het beeld dat wij hebben van ouderschap en families is vaak zo beperkt en zelfs wettelijk gezien is er nog maar weinig ruimte. Gelukkig zijn er veel voorbeelden van mensen die op een andere manier ouder zijn. Met z’n drieën of vieren bijvoorbeeld, of alleen, met een chosen-family, draagmoeder, co-ouder of tijdens een transitie. Er zijn zoveel verhalen die gehoord moeten worden.

Verwacht een feestelijke avond met de laatste stand van zaken rondom roze ouderschap en een overdosis aan persoonlijke perspectieven en performances van o.a. Nina de la Croix, Rick Paul van Mulligen, Yora Rienstra, Ryan Ramharak en David Paul Ramharak-Peters, en vele anderen…

(en wacht niet te lang met boeken!)

BECOMING: a rainbow family ism CC Amstel

Details

Date:
4 november 2022
Time:
20:00
Soort activiteit:
Activiteit in samenwerking met
Website:
https://ccamstel.nl/programma/becoming-a-rainbow-family/

Locatie

CC Amstel
Schuiven naar boven