Meer dan Gewenst zoekt een algemeen bestuurslid

Dag achterban! Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid ter versterking van ons bestuur.

De persoon die we zoeken is hopelijk iemand die het geen probleem vindt om de mouwen uit de handen te steken voor het organiseren van onze activiteiten. We zijn daar succesvol in, maar het kost ook veel tijd. Nu onze achterban groeit en we bovendien veel aandacht krijgen van de media en in de politiek, willen we hier onze handen vrij voor maken. Hierdoor is er dringend behoefte aan iemand die onze maandelijkse activiteiten wil organiseren. Het is belangrijk dat je hier liefst wekelijks tijd voor hebt, het leuk vindt om dingen te regelen en handig bent met computers. We hebben een groep vrijwilligers die je meehelpt.

Daarnaast maak je dan deel uit van de activiteitengroep en vragen we je om bij onze bestuursvergaderingen te zijn. We vergaderen ongeveer elke 6 weken in Amsterdam. In de zomer hebben we een zomerstop.

Ben je geïnteresseerd?
Voorwaarde is dat je een wensouder bent of ouder van een roze gezin. Is dat zo en ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mailtje met je naam, gezinssituatie, ervaring met dit soort werk en motivatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer dan Gewenst zoekt een algemeen bestuurslid
Schuiven naar boven