Zullen we samen co-ouder worden in de omgeving van Amsterdam-Oost?

Zoals zovelen hier wil ook ik heel graag co-vader worden.
In voorgaande vaste relatie is mijn kinderwens helaas niet vervuld. Inmiddels ben ik sinds enkele jaren single.

Omdat ik een actieve, deelnemende vader wil zijn, wil ik mijn kinderwens niet langer uitstellen en ben ik op zoek om hieraan invulling te geven. Ik besef dat het vaderschap een commitment voor het leven inhoudt en die verantwoordelijkheid wil ik heel graag aangaan.
Dit platform biedt mij de mogelijkheid om met de juiste persoon deze vurige wens te realiseren. Graag zou ik samen willen verkennen of het mogelijk is om het ouderschap te delen. Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar 50-50 verantwoordelijkheden, woonachtig in of rondom Amsterdam zou fijn zijn.
De ‘juiste’ persoon zou voor mij actief en sportief zijn, zelfstandig, ondernemend, hbo+, niet-rokend, geen drugs en met een humanistische blik op het leven.

Ik ben 46 jaar, 1.70m. sportief gebouwd, blauwe ogen en gezond. Woonachtig in Amsterdam-Oost.
Met mijn werk als project ontwikkelaar in duurzame energie werk ik samen met een team aan een duurzame toekomst in mijn eigen onderneming. Ik ben hetero en monogaam.

Mocht mijn verhaal je aanspreken, dan hoor ik heel graag van je.

Zullen we samen co-ouder worden in de omgeving van Amsterdam-Oost?
Naam Sven
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Zullen we samen co-ouder worden in de omgeving van Amsterdam-Oost?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven