Zin in een Regenbooggezin

Van harte welkom op mijn profiel
Ik ga mijn best doen om zo volledig mogelijk te zijn, maar omdat ‘kort en bondig’ mij niet komen aanwaaien kan het zijn dat ik hier en daar wat vergeet. Voel je dus altijd vrij om een mailtje te sturen als je vragen hebt.

Wellicht vraag je je nu af, wie zit er achter dit profiel? Daar neem ik je graag in mee.
Ik ben een 33 jaar oude man die in Nijmegen-Oost woont. Ik heb hier een huis gekocht wat ik aan het opknappen ben zodat ik helemaal klaar ben om een gezin te starten. Ik ben homoseksueel en had een fantastische relatie alleen besloot mijn ex dat hij toch geen kinderen wilde. Voor mij is de wens zo sterk dat ik hiervoor gekozen heb.
Verder ben ik een heel sociaal persoon. Ik heb een goede band met mijn familie en veel vrienden met jonge gezinnen.

Laten nu eens kijken, waar ik voor open sta? Graag begin ik met zeggen dat ik er klaar voor ben om een gezin te starten. Hoe en in welke vorm staat voor mij helemaal vrij. Ik heb wel voorkeuren, maar de connectie, de communicatie en het gevoel gaat in mijn optiek voor alles.
Wat zijn die voorkeuren dan vraag je je misschien af?
Ik zou graag de biologische vader worden en ook als vader erkend worden. Ik zie mijzelf met 2 kinderen maar dat kunnen er ook 1 of 3 zijn. Het liefst zou ik ons kind/onze kinderen in Nijmegen opvoeden omdat ik me hier zelf ook zo thuis voel. Tot slot wil ik heel graag nauw betrokken zijn bij de opvoeding van ons kind/ onze kinderen. Als ik na een periode van 2 weken kijk, zou ik graag minimaal 1 week voor ons kind/ onze kinderen willen zorgen.

Wat wel vast staat is dat ik zaken goed geregeld wil hebben. Ik ben iemand die aan het begin goede afspraken maakt en dit laat vastleggen. Het leven staat niet stil en de afspraken dus ook niet alleen vind ik het erg belangrijk dat we ten allertijden weten wat we aan elkaar hebben.

Bedankt voor het lezen van mijn profiel. Ik hoop je/jullie snel te spreken en te ontmoeten.
Stuur gerust een bericht om in contact te komen.

Met een veel warme gezinsgroeten.

Zin in een Regenbooggezin
Naam Vader worden
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Nijmegen
Provincie Gelderland

Oproep

Zin in een Regenbooggezin

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven