Wil jij de donor/donor plus of bonus papa zijn?

3 september 2020

Voor wie dit leest,

Wij zijn een vrolijk, optimistisch en ondernemend lesbisch stel woonachtig in Noord-Holland.
Onlangs hebben wij ons droomhuis gevonden en ruimte gecreëerd om een fijn gezinnetje te kunnen ‘maken’. Wij zijn op zoek naar een man alleen, homostel of heterostel om onze kinderwens mee te vervullen. Het een en ander is al uitgedacht, maar eerst lijkt het ons leuk om eens van jou of jullie te horen hoe jullie in jullie donor/kinderwens staan en wat jullie gedachten hierover zijn.

Een klein beetje over ons. Degene die het kindje zal dragen is lang, blond en slank. Heeft een zeer open en reflectieve persoonlijkheid. Is zorgzaam, sportief en muzikaal en hier en daar wat koppig. De andere mama is praktisch ingesteld, lief, zorgzaam, rustig, en een bezige bij.
Wij zijn een combinatie van de stad en het platteland en vinden eerlijkheid, respect en niet teveel poespas heel belangrijk.

Wil je meer van ons weten of gewoon eens contact hebben?
Mail gerust 🙂

Liefs

Naam S
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland
  60x bezocht sinds 3 september 2020

Oproep

Wil jij de donor/donor plus of bonus papa zijn?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>