Wil jij de donor/donor plus of bonus papa zijn?

Voor wie dit leest,

Wij zijn een vrolijk, optimistisch en ondernemend lesbisch stel woonachtig in Noord-Holland.
Onlangs hebben wij ons droomhuis gevonden en ruimte gecreëerd om een fijn gezinnetje te kunnen ‘maken’. Wij zijn op zoek naar een man alleen, homostel of heterostel om onze kinderwens mee te vervullen. Het een en ander is al uitgedacht, maar eerst lijkt het ons leuk om eens van jou of jullie te horen hoe jullie in jullie donor/kinderwens staan en wat jullie gedachten hierover zijn.

Een klein beetje over ons. Degene die het kindje zal dragen is lang, blond en slank. Heeft een zeer open en reflectieve persoonlijkheid. Is zorgzaam, sportief en muzikaal en hier en daar wat koppig. De andere mama is praktisch ingesteld, lief, zorgzaam, rustig, en een bezige bij.
Wij zijn een combinatie van de stad en het platteland en vinden eerlijkheid, respect en niet teveel poespas heel belangrijk.

Wil je meer van ons weten of gewoon eens contact hebben?
Mail gerust 🙂

Liefs

Wil jij de donor/donor plus of bonus papa zijn?
Naam S
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wil jij de donor/donor plus of bonus papa zijn?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven