Wij zoeken een wensmoeder

Wijn zijn twee leuke mannen en getrouwd, we wonen in Amsterdam we staan positief in het leven. We zoekem een lieve wensmoeder om gezamenlijk een kind op te voeden en een mooi leven te bieden.
We missen al heel lang iets in ons leven en dat is een kind, vandaar deze oproep. We kunnen jou nog veel meer vertellen maar dat doen we dan graag via de mail of telefoon.
Wij hopen van jullie te horen dames, en we hebben verder geen hoge eisen, we zoeken een lieve vrouw, begrip voor elkaar en oprechtheid
Liefs,
Van ons

Wij zoeken een wensmoeder
Naam Wens papa s
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wij zoeken een wensmoeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven