Wij zijn op zoek naar een donor (regio Utrecht).

Hallo jij! – Het voelt een beetje gek om voor zoiets belangrijks een oproepje te schrijven, maar toch is dit een stap die wij dolgraag willen zetten. Wij zijn twee vrouwen van 25 jaar oud, 4 jaar samen en inmiddels getrouwd. Beide werken we in het onderwijs. De één als juf op een basisschool, de anders als gymdocent op een middelbare school. We houden ontzettend veel van kinderen en hebben beide al een poosje een kinderwens. Daarom zijn wij opzoek naar een donor die ons daarbij kan helpen. In ons plaatje speelt de donor geen opvoedende rol. Mocht het kind later toch behoefte hebben aan contact, dan vinden we het belangrijk dat je daar als donor voor open staat. Ook willen we graag de optie open houden om voor ons kindje een broertje of zusje te krijgen van dezelfde donor. In goed overleg willen wij dit graag in een contract laten vastleggen.

In deze gekke tijd hopen wij toch in contact te komen met onze donor. Wil jij ons (verder) helpen?

Wij zijn op zoek naar een donor (regio Utrecht).
Naam Melanie en Daniëlle
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Regio Amersfoort, Hilversum, Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wij zijn op zoek naar een donor (regio Utrecht).

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven