Wij willen graag gezinsuitbreiding

Hey, jij daar!

Wij zijn een gezellig koppel met drie kindjes, echter zijn deze drie kindjes (5, 3 en 7 maanden) biologisch gezien van een van ons, maar is de wens groot om ons gezin compleet te maken met nog een kindje erbij.

Wij wonen op het mooie eiland Ameland en hebben bewust de keuze gemaakt om de kinderen hier hun kinderjaren op te laten groeien zodat zij in een vrije omgeving, omringt door bos en strand, kunnen ontdekken wie zij zijn.

Beide staan wij positief en ambitieus in het leven. Loes (32) is sous-chef bij een 4-sterrenhotel, houdt daarnaast van wandelen, fotograferen en doet daarnaast een cursus Spaans. Tosca (27) is de biologische moeder van de drie kindjes en volgt, na jaren lang verlangen, sinds februari een vol tijd HBO studie Social Work.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om te genieten van het leven, de vrijheid in de natuur en het ontwikkelen van kwaliteiten. Tevens dat de kinderen optimaal kind kunnen zijn.

Wij zijn opzoek naar een donor die graag onze wens in vervulling willen laten gaan maar verder geen rol wilt spelen in het leven van het kindje. Echter, als het kindje zich ooit af vraagt waar hij/zij vandaan komt, dat het wel bespreekbaar is.

Spreekt ons verhaal jou aan? Schroom je dan niet om ons te contacten.

Wij horen graag van jou!

Groetjes,

Loes en Tosca

Wij willen graag gezinsuitbreiding
Naam Loes en Tosca
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Friesland, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Wij willen graag gezinsuitbreiding

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven