Wij willen graag een gezin worden!

Ha mogelijk toekomstige donor,

Wij zijn Sophie en Robin (nicknames), beiden begin 30, inmiddels al 7 jaar samen en sinds kort ook verloofd. Sophie is graag creatief bezig, houdt van muziek en concerten en is graag in de natuur. Ze is lief, zorgzaam en echt een geboren moeder. Ze is ook een ontzettend familiemens en is erg hecht met haar ouders en zusje. Robin is wetenschapper en houdt van buiten sporten, klussen in en om het huis en gezelligheid met vrienden. In de 7 jaar dat we samen zijn hebben we een hoop meegemaakt, waardoor we echt weten wat we aan elkaar hebben. We proberen altijd van elkaar te leren en onszelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk liefdevol en respectvol naar elkaar te zijn en zouden dit ook aan onze kinderen willen meegeven.

Sindskort hebben wij een ruim huis en kunnen we beginnen aan die lang gekoesterde wens! Daarom zijn wij op zoek naar een lieve, sociale man die met een actieve instelling in het leven staat en ons kan helpen onze kinderwens in vervulling te laten gaan. We zouden het leuk vinden als je graag dingen onderneemt of bv. een passie hebt waar je veel energie uit haalt. In ons plaatje speelt de donor geen opvoedende rol maar mocht het kind behoefte hebben aan contact dan zouden we het mooi vinden als je daar als donor voor open staat. Onze voorkeur zou uitgaan naar een donor die samen met ons deze stap wil nemen en niet doneert aan meerdere stellen. Onze voorkeur gaat uit naar een kliniek of ziekenhuis om sperma in te vriezen. Hierdoor hoeft de donor niet elke maand paraat te staan, maar kan hij doneren op het moment dat het hem uitkomt. Verder hopen wij dat de donor open staat voor een evt. broertje of zusje in de toekomst. Mochten er andere wensen zijn vanuit de donor, dan kunnen wij het hier uiteraard over hebben. We zouden graag de gezamenlijke gemaakte afspraken vastleggen in een donorcontract.

Wij hopen dat ons verhaal je aanspreekt en mocht dit zo zijn, dan horen wij heel graag van jou!

Liefs Sophie en Robin

Wij willen graag een gezin worden!
Naam Sophie en Robin
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Wij willen graag een gezin worden!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven