Wij, vrouwenstel, op zoek naar donor om onze liefste wens te vervullen.

Wij, A.(31 jaar) en M. (36 jaar) nu nog woonachtig in Arnhem, zijn op zoek naar een donor om onze grote kinderwens te vervullen. We hebben 6 jaar een relatie en wonen 4 jaar samen.

We houden erg van de natuur en gaan er graag op uit om te wandelen en zwemmen.
We proberen bewust in het leven te staan en vinden duurzaamheid belangrijk. Houten speelgoed en biologisch eten heeft daarom ook onze voorkeur. Dit hebben we van huis uit meegekregen en dat willen wij ook graag voor onze kinderen doen. Hen de wereld met alle zintuigen laten ontdekken. Buiten spelen, dingen maken, leren van elkaar.

M. is geboren in België, woont nu sinds 12 jaar in Nederland en werkt op een Vrije school.
A. is Nederlandse, heeft in Engeland gewoont en is Chiropractor.

Wij kijken er enorm naar uit om moeders te worden.
We zoeken iemand die onze liefste wens kan helpen in vervulling te gaan.
Een donor die verder geen rol speelt in de opvoeding, maar wel open staat voor contact. Daar gaan we graag over in gesprek. Ook vinden we het fijn als er nog een broertje of zusje bij kan komen van dezelfde donor. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die nog geen kinderen heeft.

Wekt dit je nieuwsgierigheid en heb je zin om ons beter te leren kennen, stuur ons een berichtje en wie weet onmoeten we elkaar binnenkort.
Groetjes A&M

Wij, vrouwenstel, op zoek naar donor om onze liefste wens te vervullen.
Naam A & M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Wij, vrouwenstel, op zoek naar donor om onze liefste wens te vervullen.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven